Waterzuiveringsinstallatie voor carwashes in Antwerpen

Dat het waterverbruik in een carwash met automatische wassystemen hoog kan oplopen, weet je zelf vast ook. In een roll-over carwash gebruik je tot 350 liter per wasbeurt, in een kettingbaan gaat het verbruik tot ongeveer 600 liter en een truckwash gebruikt maar liefst 900 liter water per wasbeurt. Denk jij eraan om een carwash in Antwerpen te starten? Sta dan zeker eerst stil bij de waterinstallatie en hoe je het water kan hergebruiken. Dit is een belangrijke investering die op termijn alleen maar extra winst oplevert. 

Met onze waterzuiveringsinstallaties kan je tot 90% van het gebruikte water hergebruiken. Jij hebt hier niet alleen baat bij, ook voor het milieu- en waterbeleid is dit een goede zaak. Kortom, met de installaties van BleuBlue wordt jouw carwash ecologischer en economischer. 

Altijd schoon water met onze waterzuiveringsinstallatie

Wij bouwen jouw installatie van A tot Z, van Advies tot Zuiver water. We raden je aan om BleuBlue in te schakelen nog voor de bouw van je carwash begonnen is. Ons professioneel en onafhankelijk advies helpt je om te investeren in goede installaties en systemen. Wij geven de garantie dat de auto's in jouw carwash zullen gewassen worden met schoon en geurloos water.

Of je klanten met een nette wagen uit je nieuwe carwash rijdt, wordt bepaald door het gebruik van kwaliteitsvolle producten en materialen. Daarom werken wij op regelmatige basis samen met deze partners.

Waterzuiveringsinstallatie voor nieuwe carwash


Onafhankelijk advies over een waterzuiveringsinstallatie voor je nieuwe carwash

Voor nieuwbouw projecten maken we gebruik van de bedrijfsplannen, die volgende belangrijke vragen beantwoorden:

  • Welk wassysteem ga je installeren?
  • Op hoeveel wasbeurten mik je per dag? 
  • In welke regio ligt je carwash?
  • Welke chemie ga je gebruiken?

Deze verschillende factoren beïnvloeden de bevuilingsgraad van het proceswater. Op basis van deze informatie maken wij de meest passende zuiveringsinstallatie. De installatie omvat de reservoirs, leidingen, de technieken en de pompen. We kunnen de installaties ook uitbreiden met debietmeters om het waterverbruik te monitoren en de waterkwaliteit met sensoren te registreren. De gegevens die gemeten worden zijn de geleidbaarheid, de pH, het zuurstofgehalte... Afhankelijk van de regio is het water hard of zacht. We kennen de waterkwaliteit in Antwerpen. Het is dus zeker aan te raden om contact met ons op te nemen nog voor de installatie geplaatst moet worden. We bekijken je plannen en geven advies voor de opbouw. Wil jij goede raad? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.


Heb je vragen of interesse in een duurzame waterzuiveringsinstallatie voor je carwash in Antwerpen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x