Over ons

Over ons

Onze jarenlange ervaring in de sector van waterzuivering en carwashes is jouw garantie voor een perfecte installatie

Stijn Schouterden richtte in 2010 BleuBlue op. Hij combineert zijn jarenlange ervaring in de carwash sector met de kennis over waterrecyclingsystemen. Het watermanagement binnen de carwashbranche kent voor hem geen geheimen meer. Door een continue opvolging van de innovaties in de markt weet hij als geen ander de ideale installatie te maken voor elke carwash. Er komt geen kant-en-klaar installatie aan bod. Voor elke situatie is er een berekening en een plan op maat nodig.
Met meer dan 150 operationele systemen in Europa is Stijn de pionier inzake waterzuivering en -recuperatie.


Geschiedenis

Al van bij de start van zijn loopbaan is Stijn gepassioneerd bezig met waterzuivering in combinatie met carwashes. Als adviseur van carwashsystemen en textiel kent hij de sector en de merken als geen ander. Hij merkte al gauw dat een goed gewassen auto het resultaat is van een combinatie van zuiver water en goede chemie. De bestaande kant-en-klaar systemen bieden niet het optimale resultaat wat hem tot denken aanzette. Met verschillende tests om een eigen systeem te ontwikkelen zag hij al snel dat hij beter kan. En hiermee startte hij BleuBlue en biedt vanaf nu op maat gemaakte installaties aan. 


De toekomst

Innovatie is geen modewoord van Stijn. Hij is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen, het verfijnen van zijn installaties en het testen van technieken. Eén van de eerste innovaties is de debietregeling van de waterzuiveringsinstallaties. Zo bespaar je op het einde van de rit heel wat euro's op je energiefactuur. De keramische zuivering is het volgende in zijn portfolio. Hiermee wordt een betere zuivering van het water gerealiseerd en wordt het toepassingsgebied ruimer. 


Advies over waterzuivering en carwashes

De voorbije jaren staat Stijn zijn klanten bij met raad en daad. Wil je graag onafhankelijk advies voor de bouw of renovatie van je carwash? Dan is er slechts één goed adres. Omdat de goede werking van een carwash ook bepaald wordt door de kwaliteit van je wassysteem en de keuze van de reinigingschemie, werken we regelmatig samen met deze partners.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x