Bestaande waterzuiveringsinstallaties vernieuwen

Als klanten met hun auto langskomen, willen ze dat hij gewassen wordt in een schone wasstraat. Hierin heeft de kwaliteit van het waswater een belangrijke rol. Wassen met schoon water levert niet alleen goed gewassen auto's op, het zorgt voor een langere levensduur van het wassysteem en het houdt de wasborstels in een betere conditie. En absoluut niet te vergeten: een carwash met een goede waterzuiveringsinstallatie heeft een frisse geur. Kan je bestaande waterzuiveringsinstallatie het water niet meer voldoende zuiveren, zullen je klanten een muffe en vieze geur merken. Het zal je klanten snel opvallen en die goede eerste indruk kan je wel vergeten.

Heb jij een carwash waar dringend een nieuwe installatie nodig is? Wil je de capaciteit van je carwash verhogen? Wil jij auto's wassen in een brandschone carwash? Met een vernieuwing van de waterzuiveringsinstallatie geef je je carwash een enorme update. BleuBlue vernieuwt jouw installatie en zo kan jij je klanten garanderen dat de auto met zuiver water gewassen wordt. 

Betere waterzuiveringsinstallaties voor een hogere capaciteit

Bij carwashes die al jarenlang gebruikt worden, is de bestaande waterzuiveringsinstallatie niet meer aangepast aan de zuurstofvraag of de nodige reiniging van het vervuilde water. 

Je aantal klanten en aantal wasbeurten per dag zijn aanzienlijk gestegen sinds de tijd dat je installatie geplaatst werd. Die groei is zeker goed voor jou, maar je wilt je klanten tevreden houden. Daarom is een investering in een update van je waterzuiveringsinstallatie een absolute must.

bestaande waterzuiveringsinstallaties


Schoon water voor elke wasbeurt

Voor renovaties maken we de installatie op basis van de bestaande systemen en het aantal wassingen per dag.

Wanneer is een nieuwe installatie nodig?
  • Heeft je carwash een muffe geur?
  • Is het aantal wasbeurten verdubbeld sinds de tijd dat de vorige installatie geplaatst
  • werd? 
  • Kan de zuurstofvraag niet meer gecompenseerd worden?
  • Kan je de kwaliteit van het water niet monitoren?

Deze tekenen kunnen erop wijzen dat het afvalwater niet meer helemaal gezuiverd wordt. Je haalt niet meer de maximale opbrengst uit het watergebruik, het resultaat voor de klant is niet meer optimaal en het wassysteem zal sneller aftakelen. Hoog tijd om BleuBlue te bellen en een nieuwe installatie op maat te laten plaatsen. Wist je dat we met onze ervaring een vernieuwing vaak realiseren in een halve dag. We doen er alles aan zodat jij geen sluitingsdag hoeft in te lassen om het werk te laten uitvoeren.

renovatie voor waterzuiveringsinstallaties

Bestaande waterzuiveringsinstallaties laten vernieuwen


Heb je vragen over je bestaande waterzuiveringsinstallatie of wil je een renovatie voor jouw carwash?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x